Базові економічні моделі процесів зовнішньоекономічної діяльності промислового підприємства - Валуєв, Ю.Б. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Обґрунтовано зміст концептуальних, базових економічних моделей витрат, доходів, прибутку у сфері ЗЕД, запропоновано інформаційні моделі певних видів процесів, що доцільно використовувати в управлінні діяльністю зовнішньоекономічного напряму.
Ключові слова: інформаційні моделі, види процесів, управління, зовнішньоекономічна діяльність.
---------- Обосновано содержание концептуальных, базовых экономических моделей расходов, доходов, прибыли в сфере ВЭД, предложены информационные модели определенных видов процессов, которые целесообразно использовать в управлении деятельностью внешнеэкономического направления.
Ключевые слова: информационные модели, виды процессов, управление, внешнеэкономическая деятельность.
---------- Conceptual basic economic models of expenses, incomes, profit in the sphere of foreign economic activity is grounded, information models of certain types of processes that seem to be expedient for using in managing foreign economic activity are offered.
Key words: information models, types of processes, management, foreign economic activity.
----------