Сучасні передумови створення системи взаємодії науки, освіти і промислового комплексу - Підоричева, І.Ю. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Виділено основні обмеження, перешкоди, що стоять на шляху створення дієвої системи інтеграції науки, освіти і промислового виробництва. Запропоновано перетворити наявні передумови в чинники розвитку і технологічної модернізації економіки.
Ключові слова: наука, освіта, промисловий комплекс, інтеграція.
---------- Выделены основные ограничения, препятствия, стоящие на пути создания действенной системы интеграции науки, образования и промышленного производства. Предлагается преобразовать наличные предпосылки в факторы развития и технологической модернизации экономики.
Ключевые слова: наука, образование, промышленный комплекс, интеграция.
---------- The article analyses basic limitations, obstacles which hinder creation of the effective system of science, education and industrial complex integration. It is suggested to transform present pre-conditions for into the factors of development and technological modernization of the economy.
Key words: science, education, industrial complex, integration.
----------