Управління кількісно-якісними параметрами кінцевого споживання в контексті стратегії сталого розвитку «Україна – 2020» - Фомішина, В.М. (Економічні інновації, 2015)
Визначено місце і роль кінцевого споживання в системі факторів сталого розвитку економічних систем. Розроблено основні напрями управління споживанням для досягнення цілей функціонування економіки України - забезпечення добробуту населення і впровадження європейських стандартів життя. Place and role of the consumption among the factors of economic systems’ permanent growth are determined. Consumption management courses for ensuring the prosperity and European standards of life in Ukraine are developed.