Адміністрування сфери природокористування: проблеми та шляхи їх вирішення - Хумарова, Н.І. (Економічні інновації, 2015)
Проаналізовано виконання основних завдань Концепції адміністративної реформи в Україні щодо формування центрів надання адміністративних послуг та функціонування дозвільних центрів в сфері природокористування. Визначено основні проблеми в їх роботі, сформульовано принципи удосконалення адміністрування в процесах використання природних ресурсів та визначено шляхи покращення роботи центрів. The performance of the main tasks of the Concept of administrative
reform in Ukraine according administrative services and operation licensing centers in the field of management is analyzed. The main problem in their
work, the principles of environmental administration improvement and the ways the centers functions he development is considered.