Особливості формування регіональної інноваційної системи та регіональної інноваційної інфраструктури з урахуванням специфіки процесу комерціалізації інноваційного продукту регіону - Яковенко, Д.В. (Економічні інновації, 2015)
Розглянуто питання уточнення понять регіональної інноваційної системи та інноваційної інфраструктури, а також їх основних складових елементів, враховуючи деякі особливості процесів комерціалізації інноваційного продукту на рівні регіону. Questions of clarifying the terms ―regional innovation system‖ and
―regional innovation infrastructure‖ have been considered. The main elements of regional innovation system and regional innovation infrastructure, taking into account the aspect of commercialization of the regional innovation product have been worked out.