Державно-приватне партнерство як інструмент раціоналізації рекреаційного землекористування одеської міської агломерації - Булишева, Д.В. (Економічні інновації, 2015)
На основі аналізу якісного та кількісного стану територій розглянуто організаційно-економічні аспекти необхідності впровадження інструменту державно-приватного партнерства у сфері рекреаційного землекористування, шляхи його реалізації. Based on the analysis of qualitative and quantitative state of the territory
the organizational and economic aspects of necessity of introduction the instrument of public-private partnership in land use recreational and the ways of its implementation is considered.