Фіскально-регулюючий потенціал особистого прибуткового оподаткування в Україні - Волохова, М.П. (Економічні інновації, 2015)
Стаття присвячена висвітленню фіскальної та регулюючій ролі податку на доходи фізичних осіб на основі аналізу надходжень з цього податку до бюджетів різних рівнів України. Надано пропозиції щодо вдосконалення механізму стягнення податку в рамках Податкового Кодексу України. The article is devoted to fiscal and regulatory role of the tax to incomes of physical persons on the basis of the analysis of the revenues from this tax to the budgets of different levels in Ukraine, as well as providing suggestions regarding improvement of the mechanism of levying tax under the Tax code of Ukraine.