Формування стратегії ризик-менеджменту на рекреаційних територіях транскордонного статусу (на прикладі Нижньодунайського регіону) (Економічні інновації, 2015)
Розглядаються ключові вектори та структурні компоненти формування стратегії ризик-менеджменту на рекреаційних територіях транскордонного статусу на прикладі Нижньодунайського регіону. The key vectors and structural components of formation the risk
management strategies on the recreation areas of cross-border status on the example of the Lower Danube region are examined .