12 Міжнародна науково-технічна конференція та виставка «ЛЕОТЕСТ-2007» (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2006)
Українське товариство неруйнiвного контролю та технiчної дiагностики запрошуємо Вас прийняти участь в 12-й Міжнародній науково-технічній конференції та виставці «ЛЕОТЕСТ-2007» «Електромагнітні та акустичні методи неруйнівного контролю матеріалів та виробів», яка відбудеться 19–24 лютого 2007 р. в селищі Славське (Львівска обл.) на базі будинку відпочинку «Бойківщина»