Прафеномен философско-художественного синкретизма и его актуализация в культуре XX века - Капустина, Л.Б. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статье обоснована мысль о том, что изучение прафеномена философско-художественного синкретизма весьма продуктивно для разработки постнеклассических стратегий знания. У статті обґрунтована думка про те, що вивчення прафеномена філософсько-художнього синкретизму вельми продуктивно для розробки постнекласичних стратегій знання. In the article an idea is grounded that study of Protophenomen of philosophicalartistic
syncretism very productively for development of post-nonclassic strategies of
knowledge.