"Партія влади": трансформація категорії на тлі українського державно-партійного будівництва - Аляев, Г.Е. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статье анализируется категория "партия власти" в контексте приобретения ею различных смыслов в украинской политической жизни с учётом советского и зарубежного опыта. У статті аналізується категорія "партія влади" та набуття нею різних смислів
в українському політичному житті з урахуванням радянського та зарубіжного
досвіду. In clause the category "party in power" in a context of purchase by it of various
senses in the Ukrainian political life in view of the Soviet and foreign experience is
analyzed.