Forward modeling using finite difference method for fractured hard rocks tracing via three-electrode array - Ghanati, R.; Aranifar, B.; Hafizi, Mohammad Kazem (Геофизический журнал, 2013)
У статті наведено результати польових електророзвідувальних робіт на півночі Ірану, отримані трьохелектродною установкою. Виконано 2D інверсію значень уявного опору, що дозволила локалізувати області з низьким питомим опором в товщі високоомних порід, пов’язані в основному із зонами тріщинуватості. Результати інверсії підтверджені бурінням В статье представлены результаты полевых электроразведочных работ на севере Ирана, полученные трехэлектродной установкой. Выполнена 2D инверсия значений кажущегося сопротивления, позволившая локализовать области с низким удельным сопротивлением в толще высокоомных пород, связанные в основном с зонами трещиноватости. Результаты инверсии подтверждены бурением.