Стратегічні напрями адаптації лісового сектору економіки України до наслідків впливу світової фінансово-економічної кризи - Дейнека, А.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Викладено результати дослідження впливу світової фінансово-економічної кризи на лісопромисловий комплекс України. За для зменшення впливу кризових явищ на роботу державних лісогосподарських підприємств запропоновано відповідні конкретні заходи.
Ключові слова: лісопромисловий комплекс, фінансово-економічна криза, ринки лісопродукції, «зелені» інвестиції.
---------- Изложены результаты исследования влияния мирового финансово-экономического кризиса на лесопромышленный комплекс Украины. С целью уменьшения влияния кризисных явлений на работу государственных лесохозяйственных предприятий предложены соответствующие конкретные мероприятия.
Ключевые слова: лесопромышленный комплекс, финансово-экономический кризис, рынки лесопродукции, «зелёные» инвестиции.
---------- The article presents the results of study of the world financial crisis influence on the forest sector of Ukraine. The measures on reduction of negative influences of the financial crisis on the work of state-owned forestry enterprises are proposed.
Key words: forestry, financial-economic crisis, markets for forest products, green investments.
----------