Дослідження демографічної ситуації в Росії у ХХ сторіччі - Стешенко, В.С. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2007)
Рецензія на монографію: Демографическая модернизация России. 1900=2000. Под ред. Анатолия Вишневского. — М.: Новое издательство, 2006.—. 601 с.