Низькорозмірні структури на поверхні фосфіду індію - Сичікова, Я.О. (Физическая инженерия поверхности, 2012)
В даній роботі продемонстровано можливість отримання надграток фосфіду індію, оксидних
кристалітів на поверхні монокристалічного фосфіду індію, нанорозмірних структур In/InP по
типу квантових точок. Дослідженняморфології даних структур дозволило зробити якісний аналіз
процесу утворення нанорозмірних структур. В данной работе продемонстрирована возможность получения сверхрешеток фосфида индия,
оксидных кристаллитов на поверхности монокристаллического фосфида, наноразмерных
структур In/InP по типу квантовых точек. Исследование морфологии данных структур позволило
сделать качественный анализ процесса получения наноструктур. In this paper the ability of obtaining InP supertattices, oxide crystallites on the surface of single-crystal
indium phosphide, nanoscale structures In/InP type of quantum dots. Investigation of the morphology
of this structures allowed to make good analysis of the nanoscale structures.