Конференція пам'яті професора С.А. Томіліна - Нековаль, В.Т. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2007)
18-19 жовтня 2007 р. в м. Києві відбулась науково-практична конференція на тему: "Актуальні проблеми сучасної охорони здоров'я України. Кадри, стан організації, управління, медичні інформаційні системи та медичні інформаційні технології." Конференція була присвячена пам'яті українського вченого, видатного спеціаліста в галузі соціальної гігієни, санітарної статистики.