Вітаємо ювіляра В.В. Онікієнка - Геєць, В.М.; Пирожков, С.І.; Лібанова, Е.М. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2007)
17 квітня 2008 р. виповнилось 85 років видатному українському вченому, доктору економічних наук, професору, Заслуженому діячеві науки і техніки України Володимиру Васильовичу ОНІКІЄНКУ.