Знаходження максимуму добутку внутрiшнiх радiусiв взаємно неперетинних областей - Заболотний, Я.В. (Доповіді НАН України, 2016)
Розглянуто вiдому проблему В. М. Дубинiна про неперетиннi областi на комплекснiй
площинi i знайдено її розв’язок для γ ≤ √n. Рассмотрена известная проблема В. Н. Дубинина о неналегающих областях на комплексной
плоскости и найдено ее решение при γ ≤ √n. Dubinin’s problem on nonoverlapping domains in the complex plane is considered, and its solution
for γ ≤ √n is obtained.