Цілісність інформації в системах вібродіагностики та достовірність її відбору - Трохим, Г.Р.; Стецько, І.Г. (Проблемы машиностроения, 2012)
Здійснено оглядовий аналіз вібродіагностичних систем. Звернено увагу на достовірність відбору та повноту формування сигналів первинними перетворювачами. Вказано на необхідність застосування як конструктивних, так і програмних засобів тестування багатоканальних систем вібродіагностики. Осуществлен обзорный анализ вибродиагностических систем. Внимание сосредоточено на достоверности отбора и полноте формирования сигналов первичными преобразователями. Указана необходимость применения как конструктивных, так и программных средств тестирования многоканальных систем вибродиагностики. An overview analysis of diagnostic systems of vibrations analysis is carried out. Attention is paid to the reliability and completeness of the signals produced by the primary transducers. The necessity of applying a design and software testing for multi-channel vibration measuring systems was suggested.