Із зали засідань Президії НАН України (20 січня 2016 р.) (Вісник НАН України, 2016)
На позачерговому засіданні Президії НАН України члени Президії HAH України та запрошені розглянули питання щодо фінансового забезпечення діяльності Академії у поточному році.