Із зали засідань Президії НАН України (16 грудня 2015 р.) (Вісник НАН України, 2016)
На засіданні Президії НАН України 16 грудня 2015 р. розглядалися такі питання:
• про виконання цільової
комплексної програми наукових
досліджень НАН України
«Проблеми ресурсу і безпеки
експлуатації конструкцій, споруд
та машин» (доповідач — академік
НАН України Л.М. Лобанов); • розвиток та взаємодія
економічної та енергетичної
політики в Україні (доповідач —
академік НАН України В.М. Геєць); • про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.