Розвиток та взаємодія економічної та енергетичної політики в Україні (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 16 грудня 2015 р.) - Геєць, В.М. (Вісник НАН України, 2016)
У доповіді розглянуто результати виконання міждисциплінарного проекту «Оцінка стратегій довгострокового розвитку енергетики та економічна політика оптимізації енергетичного балансу України», визначено основні управлінські і ринкові механізми та обґрунтовано пріоритетні напрями політики оптимізації енергетичного балансу України.