Про результати виконання цільової комплексної програми наукових досліджень НАН України «Науково-технічне, нормативне та інформаційне забезпечення створення гнучкої та адаптивної Об’єднаної енергетичної системи України» (Об’єднання-2) (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 30 грудня 2015 р.) - Стогній, Б.С. (Вісник НАН України, 2016)
У доповіді підбито підсумки виконання цільової комплексної програми наукових досліджень НАН України «Об’єднання-2» і наведено приклади отриманих вагомих результатів, які сприяють реалізації курсу на створення в
Україні сучасної електроенергетичної системи та її об’єднання з європейськими енергосистемами.