Українська енциклопедистика (IV Міжнародна наукова конференція) - Іщенко, О.С.; Очеретянко, С.І. (Вісник НАН України, 2016)
9—13 листопада 2015 р. в Інституті енциклопедичних досліджень НАН
України у форматі інтернет-форуму відбулася IV Міжнародна наукова
конференція «Українська енциклопедистика». У статті проаналізовано
особливості проведення наукових заходів у подібному форматі, розглянуто
проблеми і завдання, що стоять перед сучасною енциклопедистикою, наголошено на необхідності пошуку шляхів удосконалення процесу створення довідкових видань та їх популяризації.