Літологічний склад грубоуламкових викидів грязьового вулкану Джау-Тепе - Тітова, Н.О. (Геология и полезные ископаемые Мирового океана, 2013)
Досліджено літологічний склад грубоуламкових викидів грязьового вулкану Джау-Тепе. Основними складовими є: пісковики, алевроліти, вапняки, аргіліти, мергелі, уламки глинисто-карбонатних стяжінь (глинисті сидерити), уламки кальциту, глинисто-карбонатні породи зі структурою cone in cone. Основными составляющими грубообломочных выбросов грязевого вулкана Джау-Тепе являются: песчаники, алевролиты, известняки, аргиллиты, мергели, обломки глинисто-сидеритовых стяжений (глинистые сидериты), обломки кальцита, глинисто-карбонатные породы со структурой cone in cone. The main components of coarse emissions of Dzhau-Tepe mud volcano are: sandstone, siltstone, limestone, mudstone, marl, fragments of clay-carbonate concretions (clay siderite), fragments of calcite, clay-carbonate rocks with the structure of cone in cone.