Прочность пород при увлажнении на различных стадиях метаморфизма - Феофанов, А.Н. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2014)
Наведено кількісну оцінку змін міцнісних властивостей по-рід при зволоженні залежно від глибини залягання і міри мета-морфізму. Визначено їхні особливості та практичне застосуван-ня. Quantitative estimation of variations in strength properties of rocks being watered depending on the occurrence depth and meta-morphic grade is given. Their characteristics and use in practice are specified.