Дослідження перспективних площ на виявлення вуглеводневої сировини у зоні зчленування Східно-європейської платформи та Скіфської плити - Анциферов, А.В.; Шеремет, Є.М.; Мартинов, Г.П.; Федотов, С.М.; Жулковський, Г.В.; Салій, С.Г.; Луньов, Є.С. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2014)
На Тарханкутском полуострове Крыма методом аудиомагнитотеллурического зондирования выделены перспективные площади на обнаружение новых проявлений газоконденсатного сырья и нефти. Based on the audiomagnetotelluric sounding at Tarkhankut Peninsula in Crimea areas promising for location of new shows of gas-condensate crude and oil have been delineated.