Особенности формирования горного давления при ведении очистных работ - Лобков, Н.И. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2014)
Наведено результати досліджень зрушення породного масиву над виробленим простором та особливостей формування гірського тиску під час ведення очисних робіт. The results of research into rock mass movement above the worked coal face and the features of rock pressure development around moving longwall are given.