Обработка материалов МОГТ по методу просвечивания отраженными волнами - Тиркель, И.М.; Трофимов, В.В.; Бородин, Д.С. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2014)
Обґрунтовано використання даних МВХ для прогнозу тектонічних порушень вугільних пластів методом сейсмічної томографії, що може бути основою для розроблення сучасних ефективних методів сейсмічного прогнозу. Feasibility of the use of seismic reflection data to predict tectonic faults in coal seams based on seismic tomography is demonstrated. This can be a ground for development of modern efficient methods of prediction based on seismic data.