Использование электрических генераторов на природных источниках энергии для питания геофизической аппаратуры в полевых условиях - Головня, И.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2015)
Розглядається питання використання геофізичної апаратури в неелектрифіковані місцевості, пропонується вибір шляху вирішення на базі різних генераторів електроенергії, що використовують природні джерела енергії, дається їх огляд. The question of the use of geophysical equipment in nonelectrified areas, a selection of solutions based on various electricity generators using natural energy sources, given their review.