Перспективы Донбасса и Приазовского блока Украинского кристаллического щита для поисков особо чистого кварца - Исаев, В.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2015)
Показано, що у Донбасі та Приазовському блоці УКЩ є перспективні прояви кварцової сировини для одержання чистих і особливо чистих кварцових концентратів. It is demonstrated that there are prospective geological manifestations of raw quartz in Donbass and Azov block of Ukrainian crystalline shield to obtain pure and high pure quartz concentrates.