Новый подход к прогнозу активизации процессов сдвижения горных пород и земной поверхности - Ревва, В.Н. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2015)
Запропоновано новий підхід до прогнозу початку або активізації процесів зрушення гірських порід та земної поверхні, що максимально враховує фізико-механічні властивості порід масиву. A new treatment of predicting the onset or intensification of ground subsidence and movement is proposed that takes into account mechanical and physical properties of rock mass to the full.