Особенности формирования опорного давления в процессе работы одиночной лавы - Антипов, И.В.; Лобков, Н.И.; Савенко, А.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2015)
За результатами досліджень поведінки порід над виробленим простором одиночної лави встановлено особливості зсуву породних шарів, що дозволяє прогнозувати опорний тиск на крайові частини вугільного шару. By results of breeds behavior researches over single lava open area, features of layers strata movement that allows to predict basic pressure upon regional parts of layer are established.