Формирование и редактирование блочных геоэлектрических моделей с визуализацией в 2,5D и 3D форматах - Николаев, Ю.И.; Арутюнян, Р.М.; Мартынов, Г.П.; Сафин, А.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2015)
Запропонованo спосіб формування параметрів та візуалізації тривимірних геоелектричних моделей для розв'язання прямої задачі методу магнітотелуричного зондування. Proposed a method of forming parameters and visualization of three-dimensional geoelectric models for solving the direct problem of magnetotelluric sounding.