Использование ГИС технологий для выявления возможных участков повышенной газоносности на поле ш. «Белореченская» - Ягнышева, Т.В.; Науменко, М.В.; Бондаренко, А.Д. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2010)
У даній статті описана методика прогнозування можливих ділянок підвищеної газоносності з використанням ГІС ArcView на полі шахти «Білоріченська» Луганського геолого-промислового району. Методика базується на постійному коректуванні поверхонь горизонтів (крівлі вугільних пластів, крівлі або грунту пісковиків). It is described a method of forecasting the possible areas of increased gas content using the GIS ArcView in the “Belorechenskaya” mine of the Lugansk geological-industrial region in the article. Methods based on continuous adjustment surface horizons (coal seam roofs, roof or ground sandstone).