Оценка современной газоносности угленосных толщ Донбасса на базе формационного анализа - Майборода, А.А.; Иванов, Л.А.; Анциферов, В.А.; Шурховецкий, С.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2010)
Розглядаються основи методології оцінювання сучасної газоносності вугленосних товщ Донбасу на глибинах понад 1000 м на базі фаціально-геотектонічного методу формаційного аналізу. The fundamentals of methodology for evaluating the current gas content of coal-bearing series of the Donets Coal Basin at depths of more than 1,000 m based on the facial-geotectonic method of formation analysis are considered.