Применение геоэлектрических методов для поисков углеводородного сырья в континентальных условиях Украины - Шеремет, Е.М.; Тиркель, М.Т.; Туманов, В.В.; Агаркова, Н.Г.; Николаев, И.Ю.; Семенов, А.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2010)
Протягом тривалого періоду (1998-2010 р.) УкрНДМІ НАН України проводить дослідження з виявлення покладів вуглеводневої сировини геоелектричними методами в Дніпровсько-Донецькій западині (ДДЗ), на узберіжжі Азовського моря, у континентальній частині Керченського півострова, у Добруджі. У статті розглянуті результати цих робіт. For a long time (1998 – 2010) UkrNIMI NANU has been carrying out investigations to delineate hydrocarbon stock deposits employing geoelectrical methods in the Dnieper-Donets cavity (DDC), at the coast of the Azov Sea, in the continental part of the Kerch peninsula in Dobrudja. In article results of these works are considered.