Распределение токсичных элементов в угольных пластах шахты «Южно-Донбасская № 3» - Волкова, Т.П.; Власов, П.А.; Дуброва, Н.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2010)
У статті розглянуто розповсюдження токсичних елементів в вугільних пластах шахти «Південно-Донбаська № 3». Виявлено їх аномалії та генезис. Distribution of toxic elements in the coal seams of«Uzhno-Donbasskaya № 3» is considered in the article. Their anomalies and genesis are educed.