Особенности структуры и свойств глинистого грунта с оползнеопасного участка Азовского побережья - Пащенко, А.А.; Ящеренко, О.Г.; Пащенко, А.В.; Карпиченко, В.С. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2010)
Проведені дослідження глинистого ґрунту, який було відібрано з тіла зсуву, що знаходиться на березі Азовського моря. Виміряні дисперсність, питома поверхня та елементний склад зсувонебезпечної глини. Researches of the clay soil, selected from the body of landslide being on shore of Azov sea, are conducted. Dispersion, specific surface and element composition of landslides clay are measured.