Определение влияния горных работ на здания с оценкой ущерба от подработки - Шнеер, В.Р.; Иванова, Л.А.; Блинникова, Е.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2010)
Розроблено методику визначення впливу гірничих виробок на будівлі з оцінкою збитку від підробки для випадків, коли відсутні результати обстеження підроблених будівель до початку впливу гірничих виробок. Methods to determine impact of mine workings on buildings with assessment of undermining-related damage are developed for cases when outcomes of examination of undermined buildings before the onset of impact of mine workings are not available.