Метод экспрессконтроля качества установки сталеполимерных анкеров - Халимендиков, Е.Н.; Колчин, Г.И.; Назимко, В.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2010)
Висловлена методика послідовного контролю якості установки стале полімерних анкерів, основаній на використовуванні залежності спектра власних коливань системи анкер-порода. Method of successive control quality of setting polymeric anchors has shown, based on the dependence of spectrum oscillation of the system anchor-rock.