Термодинамический анализ вариаций деформационных свойств горной породы - Назимко, И.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2010)
Проведено порівняння результатів лабораторних випробувань зразків гірничої породи з результатами теоретичного опису термодинаміки масиву навколо діючої виїмкової ділянки. Test results of samples rock has compared to the results of theoretical description thermodynamics of rock mass around an operating excavation area.