Управление горным давлением в очистных забоях на крутых и крутонаклонных пластах с труднообрушаемыми кровлями - Питаленко, Е.И.; Васютина, В.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2010)
У поданій статті розглянуто питання, що стосуються вивчення структури покрівель, які важко обрушуються, й запропоновано методи безпечного керування цим видом покрівлі у виробленому просторі крутого і крутопохилого падіння. In this article we consider problems related to study of the structure of poorly caving roofs and propose methods for safe control of this roof type in pitching and steeply dipping mined-out space.