Исследование напряженного состояния массива горных пород при прохождении вскрывающей выработки вентиляционного квершлага вблизи геологического нарушения - Хамимолда, Б.Ж.; Тутанов, М.С.; Винникова, И.А.; Тутанов, С.К. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
Досліджено напружено-деформований стан, прояви гірського тиску, умови підтримання виробок залежно від гірничотехнічних та технологічних параметрів. Stress-deformed state, rock pressure manifestation and conditions of maintenance of mine entries depending on mine engineering and technological parameters are studied.