Учет геолого-структурных особенностей прибортовых массивов при проектировании железорудных карьеров - Слободянюк, В.К.; Перегудов, Ю.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
Досліджено вплив геолого-структурних особливостей прибортового масиву на безпечність відкритої розробки при формуванні та розносі тимчасово неробочих бортів кар’єру. Effect of geological and structural features of the cut-off solid on safety of an openpit when shaping and cutting the temporary non-mining pitwalls has been investigated.