Голографическое восстановление поля каналовых волн в угольных пластах - Саттаров, С.С.; Кенжин, Б.М.; Смирнов, Ю.М. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
Показано можливість застосування голографічних систем для каналових хвиль. Розглянуті результати моделювання та шахтних сейсмічних досліджень по сейсмічній голографії. Показані особливості реалізації голографічного методу в шахтній сейсморозвідці, а також деякі тенденції його розвитку. Possibility of application of holographic systems for canal waves is shown. Results of modeling and mine seismic researches on seismic holography are considered. Features of a holographic method realization in mine seismic prospecting and also some tendencies of its development are shown.