Геомеханічний та геотермічний вплив, як головні чинники структурних трансформацій вугільної речовини - Бурчак, О.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
Показаны основные факторы и условия, определяющие процессы структурных трансформаций органического вещества каменных углей с выделением метана в процессе метаморфизма. Basic factors and terms determining the processes of structural transformations of organic matter of coals with the release of methane in the process of metamorphism are shown.