Результаты алмазопоисковых работ в пределах Приазовского блока Украинского щита - Бондаренко, В.А.; Лацько, В.Г.; Стрекозов, С.Н.; Козар, Н.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
Наведені результати алмазопошукових робіт на території Приазовського блоку за період 2000-2010 р. Викладені етапи робіт та результати середньомасштабного та локального прогнозу, які дозволяють дати реальну оцінку перспективам Приазовського блоку на предмет виявлення промислових родовищ алмазів. The results of prospecting for diamonds at the territory of the Priazovsky block for the period of 2000-2010 are given. Appraisal stages of middle-scale and local prediction which allow giving a sober estimate for the prospects of the Priazovsky block concerning identification of payable deposit of diamonds are described.