Закономерности размещения полезных ископаемых юга Донецкой области - Киселев, В.А.; Бородыня, Б.В.; Стрекозов, С.Н.; Козар, Н.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
На основі геолого-структурних побудов виділені металогенічні фактори та основні етапи геологічного розвитку півдня Донецької області, що, в кінцевому підсумку, дозволило виявити і обгрунтувати закономірність у розміщенні корисних копалин у межах даної території. Based on geologic-structural constructions metallogenic factors and main stages of geology of the south of Donets region are identified that ultimately made it possible to determine and prove consistent pattern in location of commercial minerals within this area.