Локальное прогнозирование рудопроявлений полезных ископаемых в докембрии Украинского щита на основе геоэлектрических аномалий - Анциферов, А.В.; Шеремет, Е.М.; Николаев, И.Ю.; Николаев, Ю.И.; Сетая, Л.Д.; Агаркова, Н.Г.; Семенов, А.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
За результатами геоелектричних досліджень УкрНДМІ у східній (Приазовський мегаблок) і західній (Дністровсько-Бузький і Росинсько-Тикіцький мегаблоки) частинах Українського щита здійснено локальне прогнозування рудопроявів корисних копалин. У даній статті розглядаються найбільш цікаві площі з точки зору їхнього виділення. By the results of geoelectrical survey conducted by UkrNIMI in eastern (Priazovsky megablock) and western (Dniester-Bug and Ros-insko-Tikichsky megablocks) parts of Ukrainian Shield local prediction of ore occurrence of useful minerals is made. In this article we consider the most interesting areas from the perspective of their identification.